Andrei Macsut

Protest la Piața Universității împotriva deciziilor Parlamentului: ”Titus Corlățean, ești o rușine pentru România/DNA te așteaptă!”

Aproximativ 300 de oameni s-au adunat până la această oră la mitingul de la Piața Universității împotriva deciziilor Parlamentului din ultimele zile. Printre acestea se numără blocarea de către senatori a urmăririi penale în cazul lui Titus Corlațean, aprobarea pensiilor speciale pentru aleșii locali și dezincriminarea conflictului de interese în cazul parlamentarilor care și-au angajat rudele la propriile cabinete.

protest impotriva parlamentului 2

Protestatarii au venit cu pancarde înscrise cu mesaje împotriva unor parlamentari și au strigat mesaje de genul ”Parlament penal/ mergi la tribunal!”.

Printre participanții la miting s-au numărat și membrii USB, Clotilde Armand, Nicușor Dan și Dumitru Dobrev.

protest impotriva parlamentului 1

De asemenea, participanții au putut remarca și o prezență mare a Jandarmeriei, raportat la câți numărul mic al protestatarilor.

Citiți și  MOBILIZARE pentru protest: Penalii din Parlament îi scot pe români în stradă

 În Parlament doar Nesimțirea nu își ia vacanță. De ce e de ieșit în stradă.

protest impotriva parlamentului 3

protest impotriva parlamentului 4

protest impotriva parlamentului 7

protest impotriva parlamentului 6

protest universitate


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Protest la Piața Universității împotriva deciziilor Parlamentului: ”Titus Corlățean, ești o rușine pentru România/DNA te așteaptă!”

  1. Alec

    Dragi romani ,trebuie sa eliminati din parlament ,toate rebuturile intelectuale,care si-au plagiat doctoratele si pe baza lor,au obtinut functii in stat.Rezultatul acestor IMPOSTORI,a fost o politica de imbogatire pe cai ,frauduloase din banii,care erau destinati dezvoltarii tarii si creiarea locurilor de munca ,pentru romanii ,care au fost izgoniti ,din tara ,de o clasa politica hoata si incompetenta. ACUM A VENIT TIMPUL SA NE MOBILIZAM CU ,TOTII ,SA FACEM ,CE TREBUIA SA FACEM ,DIN ANII 1989. ADICA SA NU DAM VOIE,SA PUNA MANA PE REVOLUTIE ,BEIZADELELE COMUNISTE IMPREUNA CU KGBistul,ILICI ILIESCU,DEMOLATORUL ROMANIEI.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *