Protest fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. Doar la București, peste 10.000 de oameni din nou în stradă

Mii de oameni s-au adunat in Piata Victoriei, in fata Guvernului, la ora 18.00, pentru a protesta fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. La ora 19.00, protestatarii au plecat in mars spre Casa Poporului. Se striga „Nu vrem sa fim o natie de hoti”, „Justitie, nu coruptie!, „Jos Guvernul!”.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Protest fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. Doar la București, peste 10.000 de oameni din nou în stradă

 1. Dumitru

  Slabut. Numai in Bucuresti trebuie sa fie mai mult de 10000 de angajati si pensionari ai serviciilor de Securitate. Care simt ca le pot dispare privilegiile…

  Reply
 2. Durac Valeriu

  Marea fâsâială,
  Urișul miting de protest anunțat pe toate televiziunile și rețelele de socializare s-a încheiat cu un mare fâsssssssssssssssssss……..,Klaus Werner Iohannis,PNL,USR,PMP,Platforma 100 plus ONG-urile Seoros-iste,nu știu dacă au adunat participanți la miting,câte înjurături a adunat pe rețelele sociale Tudor Chirilă pentru invitația de a ieșii lumea în stradă.De ieri după amiază nu mai fac față să șterg mesajele cu înjurături la adresa lui,care-mi sosesc pe mail.Dacă aceasta este susținerea acestor formațiuni politice la nivelul țării,e jale,mare jale.De aceea își permite PSD să facă ce vrea în țara asta,pentru că nu are opoziție.Aceste forțe politice nu sunt capabile să vină cu ceva alternativ la propunerile actualei puteri,și cu argumente solide să convingă puterea că alternativa lor este mai bună decât cea propusă de putere.Neavând capacitatea să vină cu alternative ei sunt doar Gică contra,nimic nu e bun pentru că propunerea vine de la putere.Se tem că dacă trec legile justiției și pleacă Koveși și Lazăr,două personaje la fel de penale ca mulți dintre politicienii cercetați,se năruie sistemul bine ancorat în așazisul lor stat de drept (al lor să ne înțelegem).Și eu doresc o justiție independentă,dar nu cu Koveși care stă cu fundul pe dosarul fratelui său,sau cu Lazăr care a fost numit tocmai când i se instrumenta un dosar penal,oameni șantajabili care sunt controlați de sistem,și fac dosare penale la comandă.Care sunt performanțele DNA-ului doamnei Koveși,Negulescu și alții ca ei ? Dosarele lui Blaga,Orban,Chiliman și multe altele soldate cu achitare.Așa arată performanțele statului de drept.

  Reply
  • flesh

   E greu să scoți în stradă oamenii fără să le dai sacoșe sau măcar promisiuni. Oamenii au ieșit în stradă în speranța că așa vor oferi un viitor mai bun copiilor lor. Care mulți dintre ei au fost acolo. Este impresionant să vezi copii participând la proteste ca să ceară legi mai bune pentru un viitor mai bun.

   Reply
 3. MAREAN

  CE LEGI SA RESPECTE „orice cetatean” DIN RO ??? ALEA FACUTE DE MAFIOTI PENTRU BANDITI SI HOTI CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989. ATATA TIMP CAT AVEM UN STAT MAFOIT DE 27 DE ANI SI UN STAT PARALEL PRESUPUS DE CATRE STATUL MAFIOT A FI „SISTEMUL” NOI CETATENII NORMALI LA CAP SI DE CARACTER CE SA FACEM SA CREDEM IN „STATUL DE DREPT” CARE-I O HIMERA CA SI DEMOCRATIA ORGINALA, CA SI TRANZITIA CATRE SFARSITUL LUMII. NUMAI O REVOLTA POPULARA GENERALA IZVORATA DIN RANDUL CETATENILOR MAI POATE REZOLVA SOARTA RO DE A NU DISPARE DE PE HARTA LUMII.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *