Romania Curată

PREA DE TOT: Meleșcanu a fost scos din oferta caselor de pariuri după ce s-a mizat masiv pentru prezența lui în turul II! Cota lui s-a apreciat de 180 de ori în 24 de ore!

Gazeta Sporturilor consemnează un fapt inedit: în doar 24 de ore, cota fostului șef SIE, Theodor Meleșcanu, de a ajunge în turul II al alegerilor prezidențiale a scăzut de la 900 la 5 (în lumea pariurilor, cota e invers proporțională cu șansele de victorie – n.r.)! Acest lucru a fost cauzat de faptul că s-a pariat masiv pe numele lui. Situația i-a făcut pe cei de la agenția de pariuri Winner să blocheze pariurile pe Meleșcanu!

Spuneți și voi, credeți că pariurile masive pe Theodor Meleșcanu au la bază scandalul Microsoft și/sau teoretica blocare a lui Klaus Iohannis sau suntem în fața unei noi tentative de manipulare a opiniei publice (de genul celor practicate prin sondajele de opinie)?

***

Cota inițială a lui Theodor Meleșcanu era de 1:900 (pentru fiecare leu pariat puteai câștiga 900 de lei în caz de victorie). După 24 de ore, înainte de blocare, Meleșcanu ajunsese la o cotă de 1:5 (care îl plasa ca al treilea favorit). sursa foto: gsp.

cote initiale candidati


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “PREA DE TOT: Meleșcanu a fost scos din oferta caselor de pariuri după ce s-a mizat masiv pentru prezența lui în turul II! Cota lui s-a apreciat de 180 de ori în 24 de ore!

  1. dan

    trimiti 10.000 de securisti la ordin sa parieze pe melescanu si ajungi la casele de pariuri in al doilea tur de scrutin ca vorba aia: votangii „ie” prosti si usor de manipulat de catre noi cocalarii supremi ai securitatii

    Reply
  2. Paul Mogosanu

    Motoc: Doamne,la poarta s-a adunat multimea!- Mihnea Voda: Multi,da’ prosti!- Mootoc: Prosti,prosti,da’s multi ! Niciodata nu poti sti ce este in mintea natarailor,iar cei din varful politicii romanesti sunt stricati pana in maduva oaselor.O dovedesc evidentele.Justitia? -A devenit Casa de creatie pentru delicventi. Ce-i de facut?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *