Popescu Dumitru Dian (ALDE) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Gorj (2016)

popescudumitrudian

Colaborare cu Securitatea

A semnat angajament cu Securitatea, a avut nume conspirativ (Marius), CNSAS a emis o decizie potrivit căreia „nu i se poate atribui calitatea de lucrător/colaborator al Securității, în sensul legii” deoarece a informat doar despre studenţi străini.

(http://www.cnsas.ro/documente/adeverinte/2015/3107%20Popescu%20Dumitru%20Dian.pdf; http://www.igj.ro/actualitate/exclusiv-un-candidat-la-parlamentare-colaborator-al-securitatii-avea-vizor-studentii-straini.html)

Probleme cu Justiția

A fost condamnat de ICCJ la cinci luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la abuz în serviciu, faptă de care este acuzat pentru că firma sa ar fi încasat ilegal 154.000 de lei de la Primăria Peştişani, judeţul Gorj, pentru lucrări care nu au fost executate.

(http://www.mediafax.ro/social/senatorul-pnl-dian-popescu-a-fost-condamnat-la-cinci-luni-de-inchisoare-cu-suspendare-13662989)


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *