Ponta Victor-Viorel (PSD) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Gorj (2016)

victor_ponta_debate_november_2014

Probleme cu Justiția

Trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari, acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor.

(http://www.mediafax.ro/politic/victor-ponta-trimis-in-judecata-alaturi-de-patru-persoane-intre-care-dan-sova-in-dosarul-turceni-rovinari-reactia-premierului-14717591; http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2015-09-17-20432459-0-rechizitoriul-dna-dosarul-ponta-sova.pdf)

Cercetat în dosarul „Blair”, pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani.

(http://www.mediafax.ro/social/update-victor-ponta-urmarit-penal-intr-un-nou-dosar-fostul-premier-a-fost-pus-sub-control-judiciar-dosarul-vizeaza-campania-electorala-din-2012-si-vizita-lui-tony-blair-video-15664145; http://www.agerpres.ro/justitie/2016/10/12/ponta-la-dna-ploiesti-pentru-audieri-09-30-31)

Plagiat

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor Diplomelor şi Certificatelor Universitare a respins contestaţia lui Victor Ponta la decizia consiliului de retragere a titlului de doctor. Teza a fost declarată definitiv ca plagiat, iar titlul i-a fost retras.

(http://www.mediafax.ro/social/victor-ponta-ramane-fara-titlul-de-doctor-contestatia-fostului-premier-respinsa-de-cnatdcu-15541834)


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *