Gabriela Lupu

Opiniile cititorilor noștri

Pentru că părerile dumneavoastră sunt importante pentru noi, am decis ca săptămânal sesizările sau comentariile voastre să devină un articol în sine.

De data aceasta ne-a atras atenția un comentariu al cititorului care semnează ”Agricultorul fericit” la articolul ”Petarda care ne-a explodat în față” scris de Sorin Paveliu, medic și expert al SAR în sănătate.

Iată ce scrie Agricultorul fericit:

”Interesant caz, reflectă perfect realitățile de la noi.

Și acum, o chestie trăită de mine: acum 7-8 ani am suferit un mic accident în sudul Italiei. Am fost consultat, mi s-a făcut o radiografie, nu era nimic grav și am fost bine tratat. Și gratis.
A avut grijă de mine un șofer de ambulanță care m-a dus peste tot, căci fiind spital de stat era destul de aglomerat. Și la un moment dat îmi pune o întrebare stupefiantă: dacă nu pot aranja ca fiul lui să obțină o diplomă de asistent medical în România.

Am crezut că n-am înțeles bine. ”Adică sa facă o școală de asistenți?”, întreb eu.
”Ce școală? Că nu intră la admitere”, zice tatăl. ”Dăm banul, luăm diploma. Am auzit că la voi se poate”.

Am plecat prost dispus. Evident, nu bătea câmpii. Lucra in sistem. Cine știe câte porcării din astea se făcuseră?

Iar în cazul italianului ”nostru” (în foto Matteo Politi, pretinsul medic italian n.r.) e un mister. Nu știa să se spele pe mâini, dar făcuse zeci de operații. Să nu fi greșit până acum chiar niciodată?”

Așteptăm în continuare opiniile și comentariile dumneavoastră.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “Opiniile cititorilor noștri

 1. Ghe.

  Cred că n-ați înțeles: nu așteptăm de la RC să se transforme în Radio România Actualități scris, de dragul creșterii frecvenței articolelor, ci să publice articole serioase și anchete jurnalistice. Cum ar fi fost de exemplu cazul diplomelor false ale unor doctori și asistente (se putea prelua tema de la televiziunea suedeză). Altfel, lăsați o nișă ProTV-ului, care mai întrerupe manelizarea și cu anchete. Nu așteptăm nici explozii, dinamitări, șocuri, lovituri de teatru etc. ca pe stiripesurse.ro.
  Scuze pentru acest comentariu la un articol despre un comentariu. Sper să nu intrăm într-o spirală a comentării.

  Reply
 2. MAKE

  Aici se potriveste lozinca celebra „Coruptia Ucide”. Diploma lui Politi a fost luata cu bani de la Universitatea Paralela din Pristina (sarbi). Insa, nicio diploma nu iti asigura automat dreptul la munca. Vina este 99% a spitalelor private care l-au angajat pe acest impostor. Parchetul trebuie sa se indrepte cu toata vigoarea lui anticoruptie cu care abuzeaza politicienii, contra spitalelor private si sa le investigheze penal.

  Reply
 3. Mircea Popescu

  Italianul poate fi foarte bine ministru. Pus de dragnea, de tariceanu.
  Pare mai inteligent decat majoritatea celor care alcatuiesc guvernul. Ii este net superior vasilicai dancila.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *