Romania Curată

Noul hit viral pe Facebook: ”Trec coloane, trec” (VIDEO) Se-aude, domnul general?

”Cu sirene colorate trec ghiolbanii/ Merg probabil cu viteză să-și ascundă banii/ De mai vezi în trafic morți din imprudență/ Amintește-ți de-un general de intendență”. Așa începe piesa „Trec coloane, trec”, postată de dimineață pe pagina de Facebook a emisiunii ”Starea nației”, difuzată de postul public de televiziune.

”Se-aude o coloană/ Se-aude-un girofar/ Se-aude vocea bolândă/ A unui izmenar!” e refrenul piesei care, în mai puțin de jumătate de zi a trecut de 170.000 de vizualizări. E un refren și vesel, și trist (pentru că e cât se poate de realist) și e de dat mai departe, până când vine demisia.

Se-aude o coloanăSe-aude-un girofarSe-aude vocea bolândăA unui izmenar!

Posted by Starea Nației on 26 Octombrie 2015

***

Citește și:

Gabriel Oprea: manual de impostură în societatea românească. Cum a ajuns aghiotantul lui Cozma la masa Puterii

SEMNEAZĂ ȘI TU AICI (click) APELUL SOCIETĂȚII CIVILE PRIN CARE SE SOLICITĂ PARLAMENTULUI SĂ RESPINGĂ PRIN VOT ORDONANȚA DE URGENȚĂ CU DEDICAȚIE PENTRU OPREA!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Noul hit viral pe Facebook: ”Trec coloane, trec” (VIDEO) Se-aude, domnul general?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *