Mihai Goțiu

ManiFEST 2014 – Cu noi nu te PUIești. Primul festival anti-fracking din România. VIDEOCLIP oficial. Artiști și trupe confirmate. Donații

Organizarea primului festival anti-fracking din România, ManiFEST 2014 a intrat în linie dreaptă. Inspirat de FânFest și de alte evenimente similare din străinătate, ManiFEST se va desfășura între 6 și 8 septembrie în localitatea Puiești, din județul Vaslui, chiar pe locul unde ar urma să fie amplasată o sondă a companiei Chevron.

Pe lângă atelierele de activism și proiecțiile de filme documentare, la Puiești vor concerta în mod voluntar Aria Urbană, Maria Răducanu, Harry Tavitian & Mihai Iordache, Baba Dochia, El Negro, STEMA, Poetrip, Fine It’s Pink, Crowd Control, Soul Serenade, Pinholes, Taissia & Teodor Amarandei, Aud Band, Tzetze&Friends, Lish, Afty, Dj EllieN, Rotaru, Gologan (Bulgaria) și Darren Nesbit (Marea Britanie).

Cazarea se va face la cort sau în curțile sătenilor. Mai multe detalii pe www.festivalmanifest.ro.

Pentru a sprijini organizarea festivalului bazat în totalitate pe voluntariat, poți face donații aici.

Pagina de Facebook a fesivalului (să-ți inviți prietenii) aici.

VIDEOCLIP ”STOP Fracking, România!”


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *