Mihai Goțiu

Lansare de Gală ”Afacerea Roșia Montană”. Cultura Rezistenței, la FânFest 2014

După Cluj, Alba Iulia, Câmpeni, Bucureşti, Deva, Sibiu, Oradea, Arad, Timişoara, Turda, Viena, Berlin şi Paris am bucuria să vă invit la Lansarea de Gală a cărţii „Afacerea Roşia Montană” la FânFest 2014.

Apărută la sfârşitul anului trecut la Editura Tact, după o documentare de 11 ani a subiectului, „Afacerea Roşia Montană” se află deja la al doilea tiraj şi a fost distinsă cu numeroase premii: „Trofeul Critic Atac”, Premiul Special al Juriului la Gala Industriei de Carte din România „Bun de Tipar”, Premiul Special al Uniunii Scriitorilor din România – Cluj, Cartea Anului în ancheta revistei Cultura, nominalizare la Premiile revistei Observator Cultural.

Pe parcursul FânFest, „Afacerea Roşia Montană” va putea fi achiziţionată cu o reducere de 25%, iar 33% din încasări vor fi donate de editură organizatorilor festivalului.

Cu ocazia lansării voi susţine şi conferinţa „Cultura Rezistenţei. Studiu de caz – Roşia Montană”. Pentru că Roşia Montană este cel mai relevant caz de rezistenţă prin cultură de la noi şi, în acelaşi timp, a generat o cultură de rezistenţei în societatea civilă din România.

Vă aştept cu drag, sâmbătă, 16 august 2014, de la ora 14.00, la Căminul Cultural din Roşia Montană.

Invită-ți prietenii de pe Facebook la eveniment (aici)

Mai multe despre FânFest 2014 aici.

afis lansare mihai goțiu roșia montană fânfest 2014

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *