Liviu Antonesei

Jurnal de pîrît. Miza s-a dublat, 100.000 de euro

Poate vă amintiți că, pe la începutul jurnalului, comunicam niște informații concrete privind cazul. Faptul că reclamanții cereau 50.000 de euro și plătiseră o taxă de timbru de 120 de lei. Instanța le-a cerut să precizeze cum împart prada, ca să se poată stabili corect cele două taxe de timbru necesare. Maestrul Nicolae Volovăț mi0-a comunicat azi că, în ziua de 14 ianurie, instanța a primit prin avocat precizările cerute. Probabil că suma inițială era greu de împărțit aș că, acum, cei doi acuzatori solicită cîte 50.000 de euro fiecare. S-a fixat o taxă de timbru de 100 de lei penrru denunțătorul persoană fizică și de 5665,5 lei pentru denunțătorul pesoană juridică. Dacă în termen de 10 zile denunțătorii își achită taxele stabilite de instanță, eu voi primi copii după acțiiunea deschistă, după precizare și după înscrisurile depuse în scop probatoriu.

Astea sînt noutățile. Reacția mea la aflrea lor? Un hohot de rîs din care nu reușesc să mă opresc! E de la sine înțeles că dacă nu aș fi putut plăti suma inmțială, cu atît mai puțin aș putea plăti una dublă! Așa că mă voi strădui să cîștig procesul. Dacă nu, trebuie să aflu dacă la noi există închisoare pentru datornici. Oscar Wilde a avut șansa asta!

Articol preluat de pe blogul autorului


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Jurnal de pîrît. Miza s-a dublat, 100.000 de euro

  1. KL

    Facem „une cagnotte en ligne” și rezolvăm, ce-i așa mare problemă? Ce ***** mă-sii: ori trăim filosofic, ori nu!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *