Costel Oprea

Indicatoare turistice pentru promovarea Elenei Udrea

Ministerul condus de Elena Udrea achizitioneaza 1014 indicatoare de orientare turistica pe care va fi inscriptionat, printre altele, numele finantatorului proiectului si denumirea firmei producatoare. Proiectul face parte dintr-un program guvernamental de promovare turistica a Romaniei care va costa 3.042.000 lei.

Potrivit anuntului de participare, publicat pe SEAP, se prevede “proiectarea , realizarea, instalarea indicatoarelor de orientare turistica si informare in vederea dezvoltarii sistemului informational privind rute culturale , rute montane si alte rute pedestre, trasee cicloturistice si pentru monumentele istorice importante din punct de vedere al circulatiei turistice”.

Astfel, in caietul de sarcini pentru selectarea firmei care va executa aceasta lucrare, se evidentiaza faptul ca o parte din indicatoarele turistice vor fi executate in forma dreptunghiulara cu litere si cifre in relief iar altele vor fi confectionate in forma de sageata. Indicatoarele cu litere si cifre in relief sunt confectionate pentru monumentele inscrise pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Suportul indicatoarelor “se executa pe tabla de aluminiu cu grosimea de 2 mm” si se vopseste “ in camp electrostatic cu pulbere gri mat”. Pentru o buna reclama, pe indicatoare se trece numele finantatorului (ministerul Dezvoltarii si Turismului), denumirea producatorului sau furnizorului, producatorul foliei reflectorizante, anul fabricatiei si cuvintele “indicator garantat”.

Citeste si despre: cultura, patrimoniu, dezvoltare, licitatii, investitii.


Articole cu aceeasi tema:
Continua afacerile profitabile dintre Oprescu si Urdareanu. UTI semaforizeaza Bucurestiul pentru 17 milioane lei
Banii Bucurestiului, ingropati in studii de fezabilitate si consultanta
Cum a reusit Ministerul Dezvoltarii o contraperformanta europeana. Investitii degeaba in promovarea turismului romanesc


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Indicatoare turistice pentru promovarea Elenei Udrea

  1. mo

    cred ca este un execes de zel…. traseele ns. turistice sunt la nivelul sec. 19 dar, tare mi-i frica sa nu fie repede furate….

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *