Romania Curată

Ia Statul la întrebări, primele două luni. Cine e mai transparent, cine e mai prompt, topul rușinii

Aplicația ”Ia Statul la întrebări” a fost lansată de Alianța pentru România Curată pe 16 septembrie. Prin intermediul aplicației au fost trimise peste 3.800 de întrebări diferitelor autorități și instituții publice și au fost primite peste 550 de răspunsuri (o parte din întrebări se află încă în termenul legal de 30 de zile, prevăzut de Legea 544/2001).

Mai jos puteți găsi diferiți indicatori ai gradului de transparență a instituțiilor publice și a promtitudinii lor în raport cu cetățenii, pe baza răspunsurilor (sau a lipsei de răspuns) la întrebările și solicitările făcute în primele două luni ale aplicației ”Ia Statul la întrebări”.

transparenta 1 transparenta 2 transparenta 3 transparenta 4 transparenta 5 transparenta 6 transparenta 7 transparenta 8 transparenta 9 transparenta 10 transparenta 11 transparenta 12 transparenta 13 transparenta 14 transparenta 15 transparenta 16 transparenta 17 transparenta 18 transparenta 19


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Ia Statul la întrebări, primele două luni. Cine e mai transparent, cine e mai prompt, topul rușinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *