Romania Curată

GREAȚA… ”Nicicând după Revoluție, MApN sau MAI nu a avut ministru mai bun decât Oprea”. Cei care îi cer demisia sunt ”o coaliție de disperați”, ”postaci plătiți”, ”caractere infecte”

Ion Răducanu, deputat de Timiș și vicepreședinte al UNPR a postat pe Facebook un comentariu care a devenit viral (chiar dacă se citește cu un kilogram de lămâi la îndemână), intitulat ”Demisia vicepremierului Gabriel Oprea nu e monedă de schimb”. Textul îl ridică în slăvi pe șeful său, în timp ce criticii lui sunt catalogați ca fiind ”o coaliție de disperați”, ”postaci plătiți”, ”caractere infecte”, încercând să inducă ideea că mobilizarea civică ar fi un joc politic.

”Gabriel Oprea este președintele partidului care a asigurat stabilitatea României în ultimii 5 ani, fie că unii recunosc, iar alții nu recunosc, din rațiuni politice, desigur meschine. (…) Nicicând după Revoluție, MApN sau MAI nu au avut un ministru mai bun, mai apreciat și mai eficient decât Gabriel Oprea. Până la tragicul accident petrecut zilele trecute, toți politicienii de frunte se gudurau în jurul lui, căutând să-l atragă de o parte sau de alta a eșichierului politic. Gabriel Oprea a rămas în picioare, păstrându-și demnitatea și cuvântul dat.”, scrie Ion Răducanu. Printre realizările ministrului, Răducanu enumeră ”elaborarea noii legi a pensiilor militare, recalcularea și majorarea pensiilor, mărirea salariilor și sporurilor, înzestrarea armatei și a poliției și multe, multe altele”.

”Tragedia produsă din cauze încă neelucidate de organele abilitate, a mobilizat această coaliție de disperați ahtiați de putere, cărora li s-au alăturat mai multe ONG – uri formate din bursieri ai unor instituții subvenționate de Soros. Împreună au găsit momentul de a pune în mișcare o acțiune de defăimare a viceprim-ministrului Gabriel Oprea – prin interpretări eronate ale legislației, prin minciuni și dezinformări, prin folosirea de invective specifice vocabularului unor lipsiți de bun simț.”, spune Ion Răducanu, referindu-se la cei care cer demisia lui Oprea.

”Și așa a început manipularea… Postacii plătiți și “jucătorii” de pe Facebook (care nu au ceva mai bun de făcut) – nu prididesc în a-i cere vicepremierului demisia, pentru a-i ajuta pe opozanți să-și împlinească visul de a ajunge la putere. După mine, astfel de atitudini sunt specifice unor caractere infecte, unor politicieni nemernici, fără scrupule unor așa – ziși vectori de opinie, de regulă simbriașii cuiva sau altcuiva. Setea de sânge a unor „ spectatori români” din care mulți nostalgici ai epocii trecute, se suprapune de minune peste manifestările manipulatorilor de opinie ajunși să creadă că din fața computerului vor putea conduce România.”, mai notează apărătorul lui Oprea, care mai arată că ”UNPR vrea renaștere națională, stat funcțional, economie consolidată, stat social și o Românie puternică și demnă, sigură, stabilă și prosperă!”. (integral, aici).

Ar fi multe de spus despre această luare de poziție, dar, momentan, cred că mesajele e mai bine să fie transmise din stradă.

 

foto main: Costi Duma/Timpolis.ro


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

7 thoughts on “GREAȚA… ”Nicicând după Revoluție, MApN sau MAI nu a avut ministru mai bun decât Oprea”. Cei care îi cer demisia sunt ”o coaliție de disperați”, ”postaci plătiți”, ”caractere infecte”

 1. Juan

  Urgenta maxima…eliberati urgent un loc in sala de operatie,unde urmeaza a se interveni chirurgical in separarea buzelor suave ale tov.Ion Rataciteanu,de curul ascheros al”interesului”national Gabita Opreanu(girofeneaul),

  Reply
 2. Juan

  Mai idioti de pupincuristi,(in frunte cu postacul de mai sus)cind o sa pricepeti ca acestui impostor „serios”,nu i se cere demisia pentru ceace a facut bine,ci pentru ceace cu un tupeu fara margini,impreuna cu cumatrul lui,(pontanacu)incearca ca in nemernicia,lasitatea si impertinenta lor patologica,sa ne umileasca si sa atenteze la inteligenta celor care inca mai gindim normal,intr-o tara cu conducatori anormali.

  Reply
 3. Juan

  Si inca ceva;te intreb mai „gretosule” de tov.Raducanu:cum de te mai accepta Banatenii sa traiesti alaturi de ei si sa respiri acelasi aer(?!?’),cetateni care in 89 au fost primii care au cerut sa se lepede de neispraviti si pupicuristi ca tine,dar probabil ca tu nu ai avut cum sa afli de toate acestea,intru-cit probabil erai protejat de cei carora le dadeai informatii despre revolutionari,sau erai ascuns sub vreo fusata .Iti atrag atentia ca nu sunt postac platit,si nici macar nu respir acelasi aer(pe care a-ti avut grija sa-l viciati cu timpeniile din creerele voastre atrofiate) in romania voastra cu diriguitori de cacat,inru-cit am prevazut nemernicia celor ca tine de a conduce acea minunata tara,si am plecat la timp,dar cum inca ma consider un cetatean cu opinii sanatoase,si cum nu am alta posibilitate de a-mi exprima indignarea fata de niste trepadusi,lichele neocumuniste,niste nevertebrate,folosesesc aceasta cale,pentru a fi cit mai aproape de acei conationali care incearca sa va determine sa va scoateti ceata din creierele voastre intepenite,si valul care va acopera privirea cu care ar trebui sa vedeti ca lumea este intr-o continua miscare si schimbare,lucru care se pare ca pe cei de teapa ta nu-i intereseaza decit imbuibarea, preamarirea si aroganta parvenitului venit din strafundurile mitocaniei native,probabil acesta fiind si motivul pentru care nu doriti ca cei care ar putea contribui la bunul mers al societatii Rominesti situati in afara frontierelor,sa nu aibe niciun drept de exprimare.

  Reply
 4. Monica

  unpr a asigurat stabilitatea coruptilor si infractorilor din usl, a asigurat mentinerea la putere a celui mai corupt, incompetent si compromis guvern.
  unpr nu a respectat angajamentul ca va sustine doar interesul national, iar interesul national acum este indepartarea de la putere a grupului infractional organizat usl, demisia sau demiterea derbedeului plagiator, mincinos, incompetent si impertinent din fruntea guvernului, dizolvarea parlamentului borfasilor si arestarea infractorilor.
  Ce putea face bine un plagiator, o nulitate absoluta, un membru al mafiei ?
  Cum poate ajunge general o asemenea nulitate ?
  Cum putea ajunge doctor, profesor universitar si conducator de doctorate o nulitate, un plagiator, un individ care nu a fost niciodata prieten cu cartea, cu studiul, cu biblioteca ?

  Reply
 5. Cosma

  Internele au devenit o cloaca infecta de cand cu gunoiul asta. Politia nu face decat sa ia spaga de la interlopi ca sa-i acopere. Nu e de mirare ca are si sustinatori.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *