George Farauanu

FTC: Constanța merită să fie Capitala Tineretului din România!

Federația Tinerilor din Constanța sprijină proiectul depus de municipiul Constanța în competiția privind desemnarea “Capitalei Tineretului din România”. Deși nu a participat la redactarea proiectului, ca urmare a fraudării dovedite din anul 2016, când a câștigat municipiul Bacău, în dauna municipiului Constanța, considerăm că în acest an, Constanța merită să câștige acest titlu.

Federația Tinerilor din Constanța va continua să susțină interesele tinerilor din Constanța, fiind singura organizație reprezentativă a tinerilor din Constanța, indiferent de rezultat.

Cel mai important demers al Federației este de readuce patrimoniul UTC către tineri, prin desființarea fundațiilor județene pentru tineret. Constanța, Capitala Tineretului din România, va fi un exemplu de buna administrare a patrimoniului UTC.

Deși avem în continuare rezervele noastre cu privire la imparțialitatea juriului, o spunem clar și răspicat: Federația Tinerilor din Constanța sprijină tinerii, nu grupurile de infractori care se folosesc de tineri ca să facă bani. Urmează în scurt timp ca patrimoniul Fundației Județene pentru Tineret din Constanța să treacă în domeniul public. Avem termen pe 21.11.2019 la Curtea de Apel Constanța, iar în primă instanță am câștigat.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *