Mihai Goțiu

FELICITĂRI! Alexandru Popescu a ajuns la Bruxelles, după ce a parcurs peste 3.000 de km pe jos, pentru a transmite un mesaj la PE. Vezi VIDEO cu sosirea!

Alexandru Popescu a ajuns aseară la Bruxelles, la capătul unei călătorii de peste 3.000 de kilometri pe jos. Plecat pe 30 august din Ploiești, Sandu Popescu a străbătut pe jos România, Ungaria, Austria, Cehia, Germania, Franța și Belgia, pentru a transmite la Parlamentul European mesajul românilor care nu vor cianuri și fracturare hidraulică.

Mesajul va fi citit pe 1 Decembrie, în cadrul unui eveniment găzduit de grupul Verzilor din PE. Peste 200 de români din țară și din diaspora și-au anunțat prezența pe 1 Decembrie la Bruxelles, pentru a-l felicita și pentru a fi alături de Sandu Popescu la capătul călătoriei lui extraordinare (detalii aici).

Mai jos puteți vedea sosirea lui Sandu la Bruxelles și primele lui impresii și amintiri ”la cald”.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

5 thoughts on “FELICITĂRI! Alexandru Popescu a ajuns la Bruxelles, după ce a parcurs peste 3.000 de km pe jos, pentru a transmite un mesaj la PE. Vezi VIDEO cu sosirea!

 1. Marin Oprea

  Lungul drum s-a sfarsit , o singura dezamagire am din partea celor care au fost pe langa el…cum de nu s-a putut face o mai mare primire, o publicitate mai mare. ce au facut organizatorii pentru ca efortul lui sa aiba un efect si mai mare acolo. Foarte dezamagit !

  Reply
  • Mihai Gotiu

   @ Marin Oprea: Sandu s-a autodepășit, a ajuns un pic mai repede :) sosirea oficială era anunțată pe 1 Decembrie, așa că Sandu se poate relaxa câteva zile până la întâlnirea cu prietenii din diaspora (nu doar cei din Bruxelles), dar și din România, care vor ajunge special la Bruxelles pentru Sandu, pe 1 Decembrie

   Reply
 2. George (Mandru Roman :D)

  Mihai,chiar daca Sandu sa auto-depasit,pentru 1 decembrie trebuie sa se faca o mare confeinta de presa,cu cat mai multe televiziuni,altfel totul trece neobservat si scopul e total omis …

  Reply
 3. Florin Sava

  Cinste pentru un astfel de efort. Da, o modaliate cut se poate de inedita si in egala masura laudabila pentru a face cunoscute prin viu grai optiunile celor ce vor sa traiasca intr-o tara curata! Initiativa trebuie sa fie adusa la cunostinta cit mai multor persoane.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *