Romania Curată

Exces de zel al Jandarmeriei Romane: amenda aiuristica data pentru o plimbare in zona Pietei Matache

Presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, a fost amendat cu 1.000 de RON pentru presupusul rol de organizator al unei manifestatii impotriva dezastrului urbanistic aflat in plina desfasurare in zona Pietei Matache din Bucuresti.

In procesul verbal (vezi aici documentul) intocmit de jandarmii bucuresteni justificarea amenzii vine din… afirmatiile facute in fata jurnalistilor de catre Nicusor Dan.

Presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul neaga insa ca s-ar fi declarat organizator al manifestatiei. “A fost o manifestare spontana convocata pe internet de oameni ingrijorati de soarta zonei”, a declarat Nicusor Dan pentru romaniacurata.ro.

Anterior, Asociatia Salvati Bucurestiul incercase, fara succes insa, sa obtina aprobare pentru o demonstratie. Refuzul primariei a dus in cele din urma la convocarea pe Internet a unui protest inedit in care mai multe zeci de persoane au ales sa se plimbe cu aparate foto in mana in zona Pietei Matache pentru a documenta situatia cladirilor din zona inainte de interventia buldozerelor.

Nicusor Dan a anuntat ca va contesta amenda data de jandarmi.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Exces de zel al Jandarmeriei Romane: amenda aiuristica data pentru o plimbare in zona Pietei Matache

  1. Sile

    Nu au fost intrunite conditiile legale pentru a fi amendat, nu mai avem de-a face cu exces de zel ci pur si simplu cu un abuz, care e o fapta penala.E bine sa incepem sa clarificam termenii juridici pentru toata lumea. O zi buna !

    Reply
  2. DAN

    Asta a fost amendat de prostul de Cascaval, care e comandantul Detasamentului 3 din cadrul Batalionului 4 Jandarmi din D.G.J.M.B. Cascaval asta e un mare idiot, si un mare fosmist:))))

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *