Eusebiu-Manea Pistru-Popa (PNL), candidat poziția 2 Camera Deputaților – Arad (2016)

pistru_popa_eusebiu_maneaProbleme cu Justiția

A fost acuzat într-o plângere penală a milionarului timișorean Georgică Cornu, ca fiind unul din beneficiarii sumelor de bani scurse din companiile Confort-Izometal, societăți abonate la contracte cu statul:

http://ziuadevest.ro/economic/53308-georgica-cornu-a-facut-un-denunt-penal-impotriva-fostului-asociat-lucian-caraiman-victima-colaterala-este-fostul-secretar-de-stat-eusebiu-ptru .

Pistru e și un apropiat al grupului Falcă-Igaș, care are și membri conectați la cel puțin un dosar de despăgubire din partea ANRP, aflat în cercetare la DNA:

http://www.romaniacurata.ro/reteaua-de-vest-ce-i-leaga-pe-cristian-busoi-traian-igas-si-codrut-marta-de-o-despagubire-uriasa-acordata-de-anrp/


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *