Elena-Gabriela Udrea (independent), Camera Deputaților, București (2016)

udrea la intrarea la dnaElena Udrea este judecată în dosarul Gala Bute pentru corupţie. Este anchetată în alte 4 dosare penale: Microsoft, BRD, Hidroelectrica şi finanţarea ilegală a campaniei prezidenţiale a lui Traian Băsescu. Fostul ei soţ, Dorin Cocoș, împreună cu care a organizat o reţea de interese, profitând de apropierea de Traian Băsescu şi alţi lideri politici, a fost déjà condamnat.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21280227-udrea-vrea-lege-pentru-denunturile-faptuitorilor-nu-mai-faca-decat-maxim-trei-luni-data-comiterii-faptei-iar-banii-denuntatorului-fie-confiscati-obligatoriu.htm

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *