Mihai Goțiu

Drumul pe jos al lui Alexandru Popescu către Bruxelles se transformă în fenomen! Zeci de mesaje de încurajare din întreaga lume (VIDEO & FOTO)

Un steag tricolor înălțat pe peluza de Cité Universitaire din Paris a strâns români mai multe grupuri și asociații. Dincolo de distracția aferentă picnicului, membrii Grupului Roșia Montană Paris au prezentat demersul lui Alexandru Popescu, care a plecat din Ploiești pentru a parcurge peste 3.000 de kilometri pe jos până la Bruxelles. Sandu și-a propus să ajungă pe 1 Decembrie la Parlamentul European pentru a transmite mesajul ”românii nu vor cianură și gaze de șist”. Cu ocazia întâlnirii de la Paris a fost prezentat și un filmuleț cu mesaje de încurajare pentru Alexandru Popescu venite din întreaga Românie, dar și din multe alte orașe din lume.

Filmul și fotografii de la Paris puteți vedea mai jos. Între timp Sandu călătorește prin Ungaria. Mai multe amănunte puteți găsi pe pagina de Facebool ”Alexandru Popescu – Singur pe drum?” și pe www.messagetoeu.wordpress.com.

***

paris picnic romanesc

paris pcinic romanesc 2 paris picnic romanesc 3

paris sustinere alexandru popescu 2 paris sustinere alexandru popescu 3 paris sustinere alexandru popescu 4 paris sustinere alexandru popescu 5 paris sustinere alexandru popescu 6 paris sustinere alexandru popescu 7 paris sustinere alexandru popescu 8 paris sustinere alexandru popescu 9 paris sustinere alexandru popescu 10 paris sustinere alexandru popescu 11 paris sustinere alexandru popescu 12 paris sustinere alexandru popescu 13 paris sustinere alexandru popescu 14 paris sustinere alexandru popescu 15 paris sustinere alexandru popescu 16 paris sustinere alexandru popescu 17 paris sustinere alexandru popescu 18 paris sustinere alexandru popescu 19 paris sustinere alexandru popescu 20 paris sustinere alexandru popescu 21 paris sustinere alexandru popescu generică


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *