Dobre Mircea Titus (PSD) candidat poziția 2 Camera Deputaților – Constanța (2016)

dobre_mircea_titus

Afaceri cu statul

Mircea Titus Dobre a fost subiectul unor anchete de presă care dezvăluiau că firma sa și a tatălui derula contracte de furnizare de zeci de milioane de lei cu Primăria Constanța.

http://www.sursazilei.ro/deputatul-psd-mircea-titus-dobre-face-afaceri-de-17-milioane-euro-cu-cj-constan%C8%9Ba/

http://www.dezvaluiri.ro/investigatii/mafia-statala/491761-dobre-tararache-si-fiii-o-reteta-de-miliarde-sau-cum-devin-peste-noapte-doua-beizadele-ditamai-deputatii

Nepotism

Fiul lui Mircea Dobre, consilier local, purtătorul de cuvânt al partidului. Este fondatorul unei afaceri de succes în domeniul panificației, societatea acestuia (SC Dobre & Fiii SRL) câștigând bani frumoși de pe urma unor contracte importante, uneori de monopol, cu instituțiile locale și județene.

http://www.ctnews.ro/viitorul-viceprimar-al-constantei-mircea-dobre-vrea-banii-consiliului-judetean-pentru-firma-sa-si-ii-mai-poarta-si-prin-tribunale-la-nesfarsit/


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *