Romania Curată

Dezbatere ARC: Ponta si MRU au acelasi frizer?

Victor Ponta si Mihai Razvan Ungureanu au mai multe in comun decat ar parea la prima vedere. Provenind din aceeasi generatie, au fost vazuti de Adrian Nastase si Traian Basescu drept succesori. Unul la sefia PSD si la Palatul Victoria, celalalt la sefia PDL si apoi la Palatul Cotroceni.

Ce au vazut Nastase si Basescu la cei doi tineri politicieni: ca sunt plini de ambitie, au potential, au o anumita maleabilitate deci pot fi formati dupa chipul si asemanarea protectorilor lor. Desi in cariera politica au sustinatori diferiti, Ponta si Ungureanu mai au ceva in comun: frizura.

Oare Victor Ponta si Mihai Razvan Ungureanu au si acelasi frizer?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Dezbatere ARC: Ponta si MRU au acelasi frizer?

 1. Doubting Thomas

  E puţin răsuflată gluma, a lansat-o Dorin Tudoran (parcă, aici, la autor, s-ar putea să greşesc) acum vreo două luni. Suna ceva de genul: „Întrebare: ce au cei doi în comun?”
  „Răspuns: Tunsoarea REGULAMENTARĂ”…

  Reply
 2. Nick Sava

  Cam multe prezumtii )fara acoperire) intr-un text de 5 rinduri… Nu cred ca Ungureanu va fi „urmasul” lui Basescu in PDL. In afara de virsta, nu e nimic in comun intre cei doi. Chiar si modul in care se manifesta ambitia lor e diferita: in timp ce MRU isi asteapta momentul, Ponta se vira in fata, vcreind momentul. Si, prin asta, e mai vulnerabil. Oricum, mai usor de manipulat, mai predispus la compromisuri… Insa, ceea ce ii deosebeste in mod absolut este faptul ca Ponta este omul care promite (si isi incalca promisiunile) iar Ungureanu omul care face (fara a promite nimic).

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *