Catalin Tolontan

De 13 ani, fratele șefului spionilor României e la mâna mafiei și a intereselor chineze!

DIICOT îl nominalizează judecătorilor de la Secția pentru Minori pe Gabi Predoiu, colonel SRI și fratele directorului SIE, drept ”sprijin al grupului chinez de criminalitate organizată și proxenetism infantil”!

• Gazeta a descoperit în arhivele instanțelor un document strivitor pentru mai mulți importanți ofițeri români!
• În 2007, procurorul Olga Vrânceanu a trimis în fața judecătorilor Curții de Apel, Secția pentru Minori și Familie, numele câtorva dintre gradații suspectați de corupție.
• Printre protectorii chinezilor se numără și ”Gabi SRI”, colonel SRI și fratele mai mic al șefului SIE!
• Când Gazeta i-a publicat acum două luni și jumătate numele, Gabriel Predoiu a spus că ”eu serveam doar masa la restaurantul Shanghai, de cele mai multe ori împreună cu familia”.
• În documentul descoperit de jurnaliști în arhivă și publicat azi, DIICOT afirmă cu totul altceva în fața Secției pentru Minori și Familie a Curții de Apel!
• Nu mai e vorba doar de declarațiile martorilor sau de recunoașterea victimelor. Sunt afirmațiile clare ale procurorilor la adresa colonelului SRI și a altor ofițeri, prin care-i acuză de complicitate cu mafioții, de corupție și de sprijinirea proxenetismului infantil!

”Inculpații au inițiat un grup de criminalitate organizată, șeful acestuia, Zhang Jian Jun, având posibilități financiare, precum și sprijin din partea unor funcționari ai unor autorități publice (cu titlu de exemplu, ofițeri de poliție Miclea Gheorghe, Predoiu Gabriel…)” – Curtea de Apel București, Secția a II-a Penală și pentru cauze cu Minori și Familie, Recurs la Dosarul 18209/3/2006

(…)

Mafia a crescut, înspăimântând, deopotrivă, fostele victime minore, pe compatroții chinezi care muncesc cinstit aici și pe cetățenii români.

Azi, rețeaua e prosperă.

O parte dintre ofițeri din lista înaintată de DIICOT către tribunal, precum ”Gabi SRI”, s-au pensionat liniștiți, pe pensii speciale.

Alții ocupă poziții importante, sunt înalți magistrați la Curtea Militară de Apel sau funcționari prin primării, cu bugete de sute de milioane de euro pe mână.

Iar unul dintre chinezii demascați de martorii din dosar pentru violența și metodele sale de șantaj, Wang Yan, și-a pus semnătura prin care compania chineză Merlion cumpără întreaga producție de cupru a României, până în octombrie 2019!

Totul a fost construit pe suferința unor fete care au fost la momentul nepotrivit în locul nepotrivit.

Iar locul nepotrivit se numește România.

Acesta este, fără nicio dramatizare, și motivul pentru care continuăm să-i aducem, nume după nume, în fața publicului, pe toți cei implicați.

Am început să publicăm acum aproape trei luni și vom continua cît e nevoie.

Timp există berechet.

Măcar cei care urmează, cei care se gândesc să procedeze la fel, indiferent ce origini sau pașaport au, că sunt ofițeri din București sau spioni din Shanghai, să știe. 

Când faci rău copiilor nu poți scăpa așa, alunecând în tăcere.

Nu vei fi uitat niciodată!

Integral pe TOLO.RO


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “De 13 ani, fratele șefului spionilor României e la mâna mafiei și a intereselor chineze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *