Mihai Goțiu

Blog de parlamentar: DA pentru Nicușor la Primărie!

Sunt perfect de acord cu poziția colegului Stelian Ion, potrivit căreia ar fi ideal ca Nicușor Dan să fie singurul candidat al Opoziției la Primăria Capitalei, împotriva Gabrielei Firea, la alegerile locale de anul viitor.

Nu mai ne putem permite repetarea greșelii din 2016, când dezbinarea Opoziției i-a deschis calea primarului Faliment, iar efectele le simt, pe propria piele (inclusiv la propriu, în iernile în care îngheață lângă calorifer), toți bucureștenii.

Am intrat într-un partid care și-a asumat meritocrația ca principiu fondator. Am votat, la începutul acestui an, o Alianță cu PLUS, care și-a asumat, de asemenea, principiul meritocrației. Iar meritele lui Nicușor Dan, atât în lupta cu abuzurile administrațiilor din București (Oprescu, apoi Firea), cât și în bătălia pentru reformarea clasei politice din România sunt mai presus de orice contestare.

Avem nevoie de Nicușor Dan nu doar pentru a scăpa de Gabriela Firea și de un asemenea tip de administrație falimentară, ci și pentru a demonstra că putem face o politică altfel, susținându-i pe cei care și-au probat deja meritele și punând intereseul cetățenilor mai presus de interesele de grup ori de partid.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

6 thoughts on “Blog de parlamentar: DA pentru Nicușor la Primărie!

 1. mihaim

  Aveti de aratat vreo informatie privind conflictul de interese in cazul acesta? Asa se face in Occident la sfarsitul articolelor.

  Reply
 2. jk

  Ar fi normal ca fondatorul unui partid să rămână în acel partid și să contribuie cu capitalul lui de imagine. Plecarea lui Nicușor Dan din USR a fost o notă foarte proastă și a semnalat publicului posibile tentative de preluare subtilă a vehiculului creat de el. Oamenii care au operat și încearcă să ducă mai departe preluarea (pentru ei sau pentru alții) mai sunt în USR, unii la Bruxelles, dar primăria Bucureștiului este un compartiment destul de etanș, așa că venirea lui Nicușor Dan ca primar ar fi o măsură excelentă atât pentru bucureșteni cât și pentru USR. Toate primăriile din România au nevoie de administrație rezonabilă și de mai puțină politică.
  Succes lui Nicușor Dan, succes lui Mihai Goțiu!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *