Dollores Benezic

Curiozități de babă comunistă

Vecină cu Stadionul național, mama se întreba azi: De unde are Ponta bani ca să facă atâta fală pe stadion?

***
Mama stă pe lângă Stadionul național. Azi mi-a luat cam o oră să ajung la ea, pe un drum de maximum 20 de minute. Poliție, străzi blocate, semafoare ignorate de șiruri nesfârșite de autocare, pline cu cei 70.000 de admiratori ai lui Victor Ponta, aduși la lansarea candidaturii de pe stadion.

Când am ajuns, mama era toată o întrebare: „Auzi mă, păi nu ți se pare o nedreptate? N-ar trebui să fie toți candidații la fel? Cum așa, el face lansare pe stadion și ceilalți care candidează la președinție de ce nu fac? N-ar trebui să fie egalitate? De unde are el bani ca să facă atâta fală pe stadion? Ăștilalți, săracii, nici n-ar mai trebui să candideze, nu? Că e clar că nu au puterea lui….”.

Mama, ca o babă comunistă ce se revendică, a fost educată de comuniști. E normal să mai creadă încă în egalitatea între oameni, fie ei și candidați la președinție. Ponta, ca un socialist ce se revendică, a scăpat asta din vedere, deși cred că prin paranghelia de pe stadion a stârnit multe amintiri în rândul generațiilor care au defilat pe vechiul 23 august, cu plăcuțe colorate deasupra capului.

Dincolo de indignările din trafic sau de la TV, cred că ar fi interesant, totuși, de aflat, măcar câți bani o fi încasat Primăria Capitalei de la PSD pentru închirierea stadionului? Că motorina, autocarele, șoferii și pop corn-ul servit invitaților or fi fost luate pe datorie, în contul viitoarelor salarii ale președintelui.

 

sursa: dollo.ro


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Curiozități de babă comunistă

  1. LUPU Ionel

    Furt intelectual dovedit(oare o mai fi un caz similar in lume ???), nu spune ceva concret pentru viitorul tarii, in afara unor promisiuni minimale sau irealizabile, mincinos de inalta clasa, zilnic invoca necesitatea plecarii lui Basescu, care oricum se va realiza, zilnic apare pe ecrane tratand problemele smechereste, n-a facut nimic din principalele promisiuni in calitate de Prim-Ministru….. Avid dupa putere, gata sa distruga „Statul de Drept”, sa desfiinteze instantele juridice care „culeg baronii pesedisti”…. Este un blestem pentru Romania !!!!!!!!!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *