Mihai Goțiu

”Cum arată iadul pe pământ…” Mărturiile unor oameni care trăiesc cu fracking-ul în bătătură (VIDEO)

Am primit filmul de mai jos pe Facebook de la Liviu Antonesei. Cu recomandarea: ”Pauza s-a terminat! Cum arată iadul pe pământ… și asta în minunata Australie. Să priceapă și românii ce li se pregătește prin lăcomia politrucilor noștri și a corporațiilor celorlalți!!!… Share, please! Să afle cât mai mulți!”.

L-am vizionat și îl dau mai departe. Cu atenționarea că iadul ăsta nu are nimic de a face cu cel al lui Ivan Turbincă. E unul real și nu e deloc ”de basm”. ”Australia fracturată – o invazie neconvențională” surprinde mărturiile unor oameni care au ajuns să trăiască înconjurați de sondele de exploatare a gazelor de șist. Urmăriți-le poveștile și apoi comparați-le cu cele pe care vi le spun niște domni îmbrăcați în costume ”la patru ace”, care laudă binefacerile fracking-ului.

Aveți nevoie doar de 40 de minute. Apoi mai vorbim… Aaa, și nu uitați: SHARE!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

9 thoughts on “”Cum arată iadul pe pământ…” Mărturiile unor oameni care trăiesc cu fracking-ul în bătătură (VIDEO)

  1. LUPU Ionel

    Extragerea GAZELOR DE SIST este o crima impotriva umanitatii : 1)stricarea stabilitatii orizonturilor geologice si aparitia cutremurilor locale: 2) contaminarea apelor subterane ; 3) degradarea accentuata a mediului de viata pentru flora si fauna locala ; 4) degradarea conditiilor de viata pentru OM : 5) distrugerea pentru o lunga perioada de timp a fragilului ECHILIBRU NATURAL ……

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *