Mihai Goțiu

”Cum arată iadul pe pământ…” Mărturiile unor oameni care trăiesc cu fracking-ul în bătătură (VIDEO)

Am primit filmul de mai jos pe Facebook de la Liviu Antonesei. Cu recomandarea: ”Pauza s-a terminat! Cum arată iadul pe pământ… și asta în minunata Australie. Să priceapă și românii ce li se pregătește prin lăcomia politrucilor noștri și a corporațiilor celorlalți!!!… Share, please! Să afle cât mai mulți!”.

L-am vizionat și îl dau mai departe. Cu atenționarea că iadul ăsta nu are nimic de a face cu cel al lui Ivan Turbincă. E unul real și nu e deloc ”de basm”. ”Australia fracturată – o invazie neconvențională” surprinde mărturiile unor oameni care au ajuns să trăiască înconjurați de sondele de exploatare a gazelor de șist. Urmăriți-le poveștile și apoi comparați-le cu cele pe care vi le spun niște domni îmbrăcați în costume ”la patru ace”, care laudă binefacerile fracking-ului.

Aveți nevoie doar de 40 de minute. Apoi mai vorbim… Aaa, și nu uitați: SHARE!


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

9 thoughts on “”Cum arată iadul pe pământ…” Mărturiile unor oameni care trăiesc cu fracking-ul în bătătură (VIDEO)

  1. LUPU Ionel

    Extragerea GAZELOR DE SIST este o crima impotriva umanitatii : 1)stricarea stabilitatii orizonturilor geologice si aparitia cutremurilor locale: 2) contaminarea apelor subterane ; 3) degradarea accentuata a mediului de viata pentru flora si fauna locala ; 4) degradarea conditiilor de viata pentru OM : 5) distrugerea pentru o lunga perioada de timp a fragilului ECHILIBRU NATURAL ……

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *