Catalin Tolontan

Cum a păcălit Firea opinia publică în cazul contractului dat cadou lui Becali

Vezi documentele care arată cum bucureștenii plătesc pentru oragnizarea meciulurilor echipei lui Becali!

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Atît PMB, cât și FCSB neagă faptul că protocolul oferit de Firea face ca Becali să beneficieze, pe bani publici, de servicii pe care înaintea protocolului FCSB le plătea din propriul buzunar.

La fiecare meci cluburile au costuri organizatorice, iar acum pe cele cu terenul le-a preluat Primăria, dar FCSB și Firea neagă.

E genul de negație riscantă, care pleacă de la ipoteza că nu mai există documentele de dinainte de octombrie 2017, ca cetățenii să poată face comparația.

Dar actele există!

Avem atât documentele de după protocol, din 2017, cât și pe cele de dinainte, din 2016! Și iată cum arată ele puse față în față!

***

În noiembrie 2017, Cris facturează către FCSB, care pasează costurile către Primărie, ”lucrări înainte de meci, la pauză și după meci” în total de 3.500 de euro.

Aici intră tușarea gazonului, mutarea porților, divoting, montarea și verificarea plaselor porților, etc.

***

Costuri marcate cu galben în facsimil, erau, înainte de protocol, treaba FCSB sau a oricărui club organizator al meciului.

Separat de chirie, înainte de protocol, echipele plăteau din propriul buzunar tușarea terenului, divotingul, mutarea porților și celelalte către operatorul tehnic, fie că era Cris sau altcineva.

De unde reiese acest lucru?

Din documentele pe care Primăria și FCSB au sperat că jurnaliștii nu le au, când autoritățile Capitalei și oficialii clubului s-au apucat să mintă!


Integral pe TOLO.RO


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *