Catalin Tolontan

Chinezul Wang din Dosarul Shanghai, „pericolul pentru siguranța națională a României”, cere ziariștilor prejudicii de 5 milioane de euro!

Mafiotul Wang Yan, fostul comisar de Gardă George Cioclea și conducerea Cuprumin i-au dat în același timp în judecată pe jurnaliștii care au expus cazul

Chinezul Wang din Dosarul Shanghai, ”pericolul pentru siguranța națională a României” care a semnat contractul cu Cuprumin, cere ziariștilor de investigație prejudicii de 5 milioane de euro!

Mafiotul Wang Yan, fostul comisar de gardă George Cioclea și conducerea Cuprumin i-au dat în același timp în judecată pe jurnaliștii care au expus cazul

• Dosarul Shanghai este o afacere de trafic de minore, trafic transfrontalier și spionaj descoperit de SRI, MAI și DIICOT, incriminat numai parțial în justiție și mușamalizat apoi, dar redescoperit de reporteri.

• Trei zone au conlucrat în secret: rețeaua de mafioți chinezi, ofițerii români care i-au protejat și instituțiile care au mușamalizat cazul și au continuat să facă afaceri cu chinezii!

• După ce Gazeta Sporturilor a expus cazul în ianuarie 2018, unele dosare au fost imediat secretizate.

• Și, într-o remarcabilă sincronizare, recent câte un nume din fiecare categorie participantă la afacere i-a acționat în judecată pe ziariștii de investigație.

• Chinezul Wang Yan cere 5 milioane de euro prejudicii.

• Fostul comisar de Gardă Financiară George Cioclea, acum director economic la Primăria Sectorului 4, vrea 1 leu.

• Iar conducerea Cuprumin cere 100.000 de lei de la ziaristul local din Alba Iulia care a scris despre licitația câștigată de Wang.

• Faptul că Wang Yan, mafiotul chinez căruia România i-a retras cetățenia ca ”pericol pentru siguranța națională”, mizează pe justiția de la noi ca să i se facă dreptate este, probabil, unul dintre cele mai consistente complimente pe care o societatea democratică le poate primi.

• Căci România îi oferă un Wang accesul liber la un proces corect, pe care nici Wang și nici un cetățean român nu le-ar putea avea în China!


Integral pe TOLO.RO


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Chinezul Wang din Dosarul Shanghai, „pericolul pentru siguranța națională a României”, cere ziariștilor prejudicii de 5 milioane de euro!

  1. Buba Libre

    Daca e asa precum spuneti si este sustinut de baieti, cel mai probabil veti pierde. Ca n-aveti un Toader Tudorel sa rostogoleasca chestia la vale si sa va faceti ce legi vreti voi.

    Sa le traiesti, Toader Tudorele!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *