Capitolul 6: SPRIJINA ROMANIA CURATA!

6.1 Cum mai pot sprijini ARC (filiale, donatii, spune-le prietenilor/ong-urilor/altor institutii despre mesajele si initiativele ARC)

Fa o filiala!
Membrii „Aliantei pentru o Romanie Curata” cred ca numai implicarea nemijlocita poate sa schimbe modul in care functioneaza societatea romaneasca. Exprima-ti dorinta de a crea o filiala “Romania Curata” in orasul tau, in scris la adresa office@sar.org.ro sau la numarul de telefon 021-211.14.77. Ulterior, filialele ARC vor avea dreptul sa participe la campaniile Aliantei, sa sugereze noi directii de actiune si sa puna in aplicare initiative proprii la nivel local.

Doneaza!
Redirectioneaza 2% din impozitul aferent anului 2011 catre Romania Curata, iar decizia ta poate face cu adevarat diferenta intre coruptie si anticoruptie.
Sprijina financiar initiativele ARC si participa activ la lupta imptriva coruptiei. Alianta pentru o Romanie Curata primeste donatii din partea publicului in valoare de maximum 300 de euro de persoana fizica si de 6.000 de euro de persoana juridica sau alti donatori institutii.Banii vor fi folositi pentru intretinerea portalului anticoruptie www.romaniacurata.ro, pentru desfasurarea de activitati de advocacy si campanii menite sa incurajeze buna guvernare.

Trimite sesizari ARC!
Fii cu ochii in patru si semnaleaza toate cazurile de abuz din localitatea ta. Scrie-ne despre neregulile semnalate, trimite-ne documente si impreuna vom exercita o influenta cu impact tot mai mare asupra acelora care favorizeaza cresterea nivelului coruptiei.

Spune-le prietenilor tai despre activitatea ARC!
Ajuta-ti colegii, prietenii, familia sa faca parte din frontul comun de lupta anti-coruptie. Povesteste-le despre initiativele ARC si cum se pot alatura pentru a genera rezultate pozitive pentru intreaga societate.

Daci faci parte dintr-un ONG, fii partenerul nostru de idei, misiune, mesaj si de activitati!
Organizatia ta se poate alatura listei partenerilor ARC pentru a reusi impreuna sa ne atingem misiunea, aceea de a pune stop coruptiei.

Da Like paginii de facebook Romania Curata!
Si prezinta tuturor cazurile de coruptie din localitatea ta.

6.2 Conecteaza-te cu ARC!

facebook: http://www.facebook.com/#!/rcurata
www.romaniacurata.ro – comenteaza temele propuse, ofera raspunsuri la intrebarile pus pe site

6.3 Contact. Echipa

Simona Popescu – coordonator proiect
E-mail: simona.popescu@sar.org.ro;

Adresa postala:
Societatea Academica din Romania; str. Mihai Eminescu 61
Bucuresti, sector 2, cod postal 020071

Telefon:
+40.021.211.14.77
fax: +40.21.211.14.77
Mobil: 0371.118.282; 0734.780.578;

E-mail:
contact@romaniacurata.ro


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *