Andreea Petrut

Campanie ANOSR și ARC: O poză pentru un cămin mai bun!

Ești sătul de condițiile rele din cămin? Te-ai săturat să împarți o încăpere mică cu alți colegi? Vrei condiții decente în spațiile sanitare din campusul studențesc? Îți dorești condiții mai bune de cazare?

Te înțelegem și ne dorim același lucru!

 

Din acest motiv, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și Alianța pentru o Românie Curată (ARC) te invită să trimiți imagini și filmări din căminul în care ești cazat, în care să surprinzi condițiile precare! Ne dorim ca în această toamnă să obținem fonduri suplimentare pentru îmbunătățirea condițiilor din cămine.

În schimb, avem nevoie de ajutorul tău! Tot ce ai de făcut e să trimiți materiale foto-video la adresa [email protected] până vineri, 15 septembrie. Confidențialitatea sursei este garantată.

 


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Campanie ANOSR și ARC: O poză pentru un cămin mai bun!

 1. Dragoman Ruxandra

  Este o initiativa foarte buna, insa nu cred ca momentul este unul bine ales intrucat cazarile in camine nu au inceput inca.

  Reply
 2. Stefanescu Marian

  Cred ca ar fi intelept si mult mai cost-effective, ca inainte de toate, sa se puna accent pe evaluarea pertinenta a evolutiei starii camerelor de la an la an. De ex., sa se faca in fiecare an fotografii ale camerelor si sa se compare cu pozele din anul precedent. Luandu-se in calcul uzura normala ce poate sa apara intr-un an ar putea fi astfel depistati studentii care distrug efectiv camerele (pictand inutil peretii, lipsa curateniei etc.), repartizarea acestora in anii urmatori putand sa se faca mai corect.

  In aceasta maniera, studentii „distructivi” ar putea fi repartizati in camere mai degradate. Acestia ar accelera degradarea camerelor in cauza, ele fiind primele care ar beneficia de reparatii, moment in care ar fi cazati studentii mult mai grijulii.

  In acest mod poate ar fi si organele decidente mai deschise la investitii fiindca ar fi investitii pe un termen mai lung, cu costuri mai reduse la final. Principala problema a lipsei de investitii in caminele studentesti se datoreaza tocmai perceptiei generale a organelor de conducere ca „toata lumea distruge tot”.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *