Autoritățile interzic protestul cetățenilor in Prelungirea Ghencea – Domnești, oamenii ies la plimbare! Vineri, intre orele 16.00 – 20.00

Locuitorii din zona Prelungire Ghencea – Domnești au anunțat că vor organiza vineri 13 octombrie al nouălea protest față de lipsa infrastructurii de transport în zona în care locuiesc.

Asociația Inițiativa Prelungirea Ghencea și Grupul civic Inițiativa Domnești au transmis un comunicat si o Scrisoare Deschisa adresata autoritatilor responsabile de lipsa infrastructurii de transport in zona.

Trafic zilnic sufocant în Prelungirea Ghencea

Cel de-al nouălea protest pentru infrastructură de transport în Prelungirea Ghencea – Domnești, care urma să aibă loc vineri 13 oct., a fost interzis de Primăria Capitalei și de Primăria Bragadiru.
 
Dar, pentru că autoritățile locale nu au avizat favorabil marșul de protest, cetățenii anunță că nu îl vor mai organiza, în schimb vor ieși vineri 13 oct. între orele 16 – 20 la o plimbare cu vecinii, pe trotuare.
 
Locuitorii zonei își exprimă convingerea că încă este legal să te plimbi cu vecinii prin propriul cartier fără să fii amendat de forțele de ordine și adresează o Scrisoare Deschisă primarului Capitalei și directorului CNAIR pentru a-i convinge să deblocheze de urgență cele 2 proiecte de infrastructura necesare zonei, Supralargirea Prelungirea Ghencea si Pasajul Domnesti.
 

Recomandări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *