Anunt recrutare expert statistica medicala

Societatea Academica din Romania angajează cu contract individual de munca pe perioada determinata un expert in statistica medicala în cadrul proiectului “VALUEMED – Elaborarea de politici publice in domeniul sanatatii prin utilizarea studiilor de evaluare a tehnologiilor medicale”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. 

Denumire pozitie: Expert statistica medicala 

Perioada estimata pentru derularea activitatii: iunie 2019.

Numar de ore de lucru: 10 ore  

Descrierea atributiilor:

 1. Sustine efectiv modulul de statistica medicala in cadrul celei de-a treia sesiuni de formare, in Bucuresti, in acord cu necesitatile si obiectivele proiectului legate de formarea in statistica in general si statistica medicala in special.
 2. Realizeaza feedback si evaluare cursanti in vederea stabilirii cunostintelor dobandite
 3. Intocmeste raportul lunar de activitate si situatiile cerute de conducerea SAR in legatura cu activitatea de formare prestata in cadrul proiectului si transmite la termen solicitat raportul de activitate, situatiile si datele solicitate in formatele solicitate;
 4. Informeaza coordonatorul de proiect in legatura cu orice problema care apare, tinandu-l la curent cu activitatile derulate.
 5. Respecta normele pentru protectia muncii si cele de conduita interna in cadrul organizatiei

 

Studii si experienta profesionala: 

 

 • Studii universitare sau postuniversitare in domenii precum: stiinte economice, sociologie, studii politice sau echivalent, certificari relevante. 
 • Experienta profesionala generala de minim 7 ani si de cel putin 3 ani in activitati similare cu cele presupuse de postul pentru care candideaza – analiza statistica, esantionare, prelucrare statistica a datelor, elemente de statistica medicala, realizarea de activitati de formare in domeniul statisticii, redactarea de materiale de formare ca suport de curs. 
 • Experienta in proiecte finantate prin fonduri europene sau Granturile Spatiului Economic European constituie un avantaj

 

Documente necesare depunerii candidaturii: 

 • CV in format Europass (CV-ul trebuie sa contina obligatoriu date de contact valide – adresa de e-mail si numar de telefon); 
 • Copie CI/BI candidat; 
 • Copii ale documentelor doveditoare ale studiilor si experientei/expertizei declarate in CV 

 

Candidatura poate fi transmisa pe e-mail la adresa: simona.ernu@sar.org.ro sau depusa personal la sediul SAR, din Str. Mihai Eminescu, nr. 61, sector 2, Bucuresti.

 

Termen de depunere a candidaturii: 21 iunie 2019.

 

Detalii legate de proiect puteti afla la adresa http://www.romaniacurata.ro/valuemed/

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *