Anunt recrutare expert sanatate publica

Societatea Academica din Romania angajeaza cu contract individual de munca pe perioada determinata un expert in sanatate publica in cadrul proiectului “VALUEMED – Elaborarea de politici publice in domeniul sanatatii prin utilizarea studiilor de evaluare a tehnologiilor medicale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. 

Denumire pozitie: Expert sanatate publica 

Perioada estimata pentru derularea activitatii: iunie 2019.

Numar de ore de lucru: 10 ore 

Descrierea atributiilor:

 1. Sustine efectiv modulul de politici publice in sanatate/politica medicamentului si contribuie la prezentarile formatorilor pe politici publice in sanatate in cadrul celei de-a treia sesiuni de formare din Bucuresti, in acord cu necesitatile si obiectivele proiectului
 2. Realizeaza feedback si evaluare cursanti in vederea stabilirii cunostintelor dobandite
 3. Intocmeste raportul lunar de activitate si situatiile cerute de conducerea SAR in legatura cu activitatea de formare prestata in cadrul proiectului si transmite la termen solicitat raportul de activitate, situatiile si datele solicitate in formatele solicitate;
 4. Informeaza coordonatorul de proiect in legatura cu orice problema care apare, tinandu-l la curent cu activitatile derulate.
 5. Respecta normele pentru protectia muncii si cele de conduita interna in cadrul organizatiei

 

Studii si experienta profesionala: 

 

 • Studii universitare sau postuniversitare in domenii precum: medicina umana, sanatate publica, management sanitar etc
 • Experienta profesionala generala de minima 8 ani si de cel putin 5 ani in activitati precum farmaco-economie, evaluarea tehnologiilor medicale, analize de cost-eficacite a medicamentelor si dispozitivelor medicale, analiza cost-beneficiu si cost-eficacitate in politici publice de sanatate, analiza de impact, realizarea de activitati de formare in domeniul politicilor publice in sanatate, metodologia si utilizarile instrumentului EQ-5D, redactarea de materiale de formare ca suport de curs. 
 • Experienta in proiecte finantate prin fonduri europene sau Granturile Spatiului Economic European constituie un avantaj

 

Documente necesare depunerii candidaturii: 

 • CV in format Europass (CV-ul trebuie sa contina obligatoriu date de contact valide – adresa de e-mail si numar de telefon); 
 • Copie CI/BI candidat; 
 • Copii ale documentelor doveditoare ale studiilor si experientei/expertizei declarate in CV 

 

Candidatura poate fi transmisa pe e-mail la adresa: simona.ernu@sar.org.ro sau depusa personal la sediul SAR, din Str. Mihai Eminescu, nr. 61, sector 2, Bucuresti.

 

Termen de depunere a candidaturii:  21 iunie 2019.

 

Detalii legate de proiect puteti afla la adresa http://www.romaniacurata.ro/valuemed/

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *