Mihai Goțiu

Amenințările și tensiunile cresc în Retezat. Sediul firmei unuia dintre cei atacați duminică a fost vandalizat azi noapte! (FOTO)

Sediul firmei lui Alin Andrioni, din comuna Totești (jud. Hunedoara), a fost vandalizat azi noapte (noaptea de marți spre miercuri). Pe mai multe mașini a fost aruncată vopsea galbenă, iar pe una dintre ele a fost scris, tot cu vopsea galbenă, ”Muie”. Alin Andrioni a fost unul dintre ghizii locali, care i-au însoțit pe activiștii și jurnaliștii care au fost atacați duminică, pe Râul Alb, în comuna Coroiești (distanța între Coroiești și Totești este de aproximativ 20 de km pe șosea). El este cel care a condus mașina după care (și în fața căreia) s-a aruncat patronul firmei care vrea să construiască microhidrocentrala din Geoparcul Dinozaurilor, și care este acum internat la Cluj (vezi aici).

”Au intrat azi noapte. Nu au furat nimic, doar au aruncat cu vopsea pe mașini. E clar o acțiune de intimidare. Am doi câini mari la firmă, cred că le-au dat cu ceva spray, că sunt și acuma amețiți. Tocmai a plecat Poliția de aici, a luat și amprente”, a spus Alin Andrioni pentru România Curată.

Alin Andrioni este cunoscut în zonă pentru că în ultimii 2-3 ani a urmărit și investigat afacerile pe bani publici făcute cu primăriile de acolo. El consideră însă că vandalismele nu au legătură cu aceste cazuri. ”Sunt deja 2-3 ani de când urmăresc afacerile și rețeaua lui Moloț (fostul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, anchetat acum de DNA – n.a.), dar n-au avut curajul până acum să intre la mine în curte”, a mai adăugat Andrioni, care crede că acțiunea de azi noapte are legătură directă cu atacul de pe Râul Alb.

***

Citește și:

Domnilor Ponta și Iohannis, trebuie să moară oameni pentru a se lua măsuri? Cine răspunde pentru victimele de pe Râul Alb

Vezi aici înregistrările VIDEO integrale și ce antecedente mai are și la Arad patronul firmei care vrea să construiască microhidrocentrala de pe Râul Alb

ANALIZA VIDEO a atacului de pe Râul Alb. Dovada a cât de violente au fost atacurile asupra lui Gabi Păun (Agent Green) și a faptului că agresorul accidentat grav este cel care a alergat și a sărit pe capota unei mașini în mers

termo sisteme 2 termo sisteme 3 termo sistems 1


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

6 thoughts on “Amenințările și tensiunile cresc în Retezat. Sediul firmei unuia dintre cei atacați duminică a fost vandalizat azi noapte! (FOTO)

  1. didina

    Reclamati incidentul la Politie pentru savarsirea infractiunii de distrugere sa ii invatati minte si sa le cereti despagubiri pentru fapta comisa.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *