Adrian Mocanu (PMP) candidat poziția 1 Camera Deputaților – Buzău (2016)

mocanu_adrianNepotism

Este fiul „baronului” de Buzău Victor Mocanu.

Traseist

Activitatea sa politica incepe cu PSD din 2008, pentru o scurta perioada trece la UNPR in 2010, dar este exclus pentru ca  voteaza in favoarea motiunii de cenzura initiata de opozitie. Revine la PSD, dar in martie  2016 este exclus datorita atacurilor la adresa conducerii partidului. Devine membru PMP in 2016 si candideaza pe listele partidului.

Adrian Mocanu,portret de mafiot si fiu de baron local ; http://costintanasescu.com/Politic%C4%83/ADRIAN-MOCANU,-portret-de-mafiot-si-fiu-de-baron-local_7381

http://www.observatorulbuzoian.ro/presedintele-pmp-buzau-deputatul-adrian-mocanu-cere-demisia-primarului-constantin-tom-ape-numele-caruia-a-formulat-si-o-plangere-la-ani/


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *